2021 Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarın Yılı Olsun

Türkiye için belki de son yıllarda ki en üretken, gelişime açık, en mücadeleci yıl oldu 2020. Hem de tüm sağlık endişelerine rağmen. Bazen zor dönemler alışılagelmiş kuvvetli yönleri zayıflattığından, gelişimi için çaba gerektiren diğer alanlara yönelme zorunluluğu doğar. Olağanüstü durumlarda sahip olmamız gereken eksikliklerimizi fark ederiz. Bu süreçte perakende ve hizmet sektörünün yarattığı boşluğu, üretim ve sanayi ile doldurma gerekliliği hissettirdi, sanayinin önemini daha fazla gözler önüne serdi.

Tüm bunlara rağmen 2020, bardağın dolu tarafını görmekte zorlandığımız bir yıl oldu. Sağlığın, her şeyden önemli olduğunu hep birlikte anımsadık, özümsedik. Sağlıklı sürdürülebilirlik için mücadele ettik. Her faaliyetimizde insanı odağımıza aldık, mücadele ettik, “yılmazlık kaslarımızı” kuvvetlendirdik. Türkiye’ nin görünüşte kuvvetli olmadığını sandığımız ama Covid19 sürecinde fark ettiğimiz sağlık alanındaki hassasiyetini algıladık, insancıllığını kavradık. Gelişmesi gerekir mi, her alanda olduğu gibi evet ama bu hali ile de iyi. İhracat alanında tüm zorluklara rağmen geliştik. Ambalaj sektörü olarak salgının en zor zamanında bile tedarik zincirini kırdırmadık, büyük kısmı dolaylı olarak da olsa ihracatın gelişimine katkı sağladık.

Her yılbaşı olduğu gibi, 2021’ den de bir dolu beklentimiz var ama en önemlisi “Sağlık”.

2021 yılının tüm Dünya, Sektörümüz ve Paydaşlarımız için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyoruz.

Yeni yılınız kutlu olsun.